3D CAD tekenwerk


Voor het laten maken van een 2D of 3D tekening kunt u bij ons terecht. Wij zijn specialist op het gebied van technisch tekenwerk. Wij ondersteunen bedrijven met het tekenen, digitaliseren, vectoriseren, converteren, actualiseren en 3D modelleren van CAD tekeningen. Wij zijn een betrouwbare partner om (tijdelijk) in te zetten voor extra tekencapaciteit.

3D Modellen modelleren

Het tekenen in 3D, oftewel het opzetten van een 3D-model wordt ‘Modelleren’ genoemd. Door middel van een 3D-model krijgt u een veel beter inzicht van wat er gemaakt of geproduceerd gaat worden, daarnaast heeft het 3D modelleren nog veel meer voordelen. Het aanmaken van 3D modellen is handig en kostenbesparend.

Een 3D model geeft ons veel mogelijkheden om een ontwerp te analyseren. Ook is het mogelijk om alvast commerciële verkoopafbeeldingen van een product of machine aan te maken. U kan ook denken aan bv technische catalogus afbeeldingen, posters, handleidingen etc. Als u snel en maatvast een correct model getekend moet hebben dan zijn wij de juiste keuze voor u